Een biologische larve bestrijder om de muggenontwikkeling tegen te gaan

Werkingsprincipe

Dit product combineert de voordelen van BIO-COL of BIO-VASE met de voordelen van de larve bestrijder bacterië BTI (Bacillus Turegiensis Israelensis)

Door een zuiveringsbehandeling te koppelen aan de larve bestrijder maakt de reductie mogelijk van talrijke muggen speciën terwijl de hygiëne, de publieke gezondheid en het milieu verbetert door de afbraak van organisch slib.

De goed gekende actie van BTI wordt versterkt door het gebruik in combinatie met de Idrabel producten.

1. De korrelgrootte van BIO-KA simuleert voedseldeeltjes die meestal door muggenlarven worden opgenomen. Het vertoont ook de eigenschappen van homogeniteit en verspreiding dat een zeer langzame bezinking door de waterkolom biedt, verhoogt de weerstand door de beschermende rol van de poreuze drager, en verlengt de actieve periode van het product tegen muggenlarven.

2. Door de organische belasting van water en slib te verminderen, vermindert
BIO-KA ontwikkelingsomstandigheden van de larve door hen het voedsel en de organische elementen te ontnemen die voor hun groei nodig zijn.

De drager, rijk in oligo-elementen, bevordert de vermenigvuldiging van alle natuurlijke micro-organismen (en in het bijzonder larvicide), en beschermt ze tegen extern remmende middelen, zoals UV stralen. Deze technologie verhoogt de persistentie van de larvicide met 2 tot 17 dagen.

  • Actieve periode met BIO-KA (dagen)
  • Actieve periode zonder BIO-KA (dagen)

Wilt u meer informatie over dit product ?
Ontdek onze gedetailleerde BIO-KA productbrochure

2
Contact

Idrabel SPRL