Biologische behandeling van uw zwemvijver

sep 4, 2020

Christian Gennaux

CEO, Idrabel

U heeft al een tijdje een mooie zwemvijver, en de laatste tijd stelt u steeds frequenter vast dat uw zwemvijver meer en meer last krijgt van een storing van het biotoop (o.a. algenbloei) die u steeds moeilijker of zelfs helemaal niet meer onder controle krijgt met de gangbare producten van bij de detailhandel.

Daarom heeft Idrabel een biologische product ontwikkelt en succesvol getest gebaseerd op het bewezen en alom bekende product BIO-VASE waarbij eerst zowel de vijver als de lava filter behandeld worden, nadien rest er enkel nog de lavafilter over een periode van 5 jaar telkens op ongeveer hetzelfde tijdstip jaarlijks te behandelen.

Het product gaat de zwemvijver een biologische boost geven, waarbij het biotoop in de vijver zich gaat herstellen met o.a. als gevolg dat de kans op algenvorming sterk vermindert en op termijn zelfs verdwijnt.

meer over weten